«Олімпійський» прийме Конгрес шеф-кухарів FONTEGRO UKRAINE

8 і 9 квітня, в самому серці Києва, на НСК «Олімпійський», пройде п'ятий за рахунком Конгрес шеф-кухарів FONTEGRO UKRAINE. Це унікальний освітній проект, який визначає розвиток української гастрономії.

Тема Конгресу - Кулінарні техніки з усього світу.

Кому цікаво?

Подія для шеф-кухарів, кухарів, рестораторів і інвесторів, які готові перейняти знання і досвід від найкращих світових фахівців, та використовувати їх у своїй професійній діяльності.

Локації і програма заходу

FONTEGRO UKRAINE 2019 пройде на двох локаціях:

- Конгрес-хол, де виступлять відомі світові шефи, що входять в рейтинг The 50 Best Restaurant of the world, володарі зірок Мішлен, ресторатори з США, Данії, Іспанії, Великобританії, Таїланду, Туреччини та інших країн світу.

Сцена в конгрес-холі буде обладнана як професійна ресторанна кухня. Кожен шеф, що буде виступати перед аудиторією, проведе майстер-клас з приготування авторських страв.

- Експохол - виставка провідних українських постачальників і виробників продуктів.

Спікери Конгресу:

Йоші Такійоши, ресторан Tokuyoshi (Італія) 1 * Мішлен
Рікард Камаран, Ricard Camarena Restaurant (Іспанія) 2 * Мішлен
Матеу Касаньяс, Oriol Castro & Eduard Xatruch ресторан "Disfrutar" (Іспанія) 2 * Мішлен, 18 місце 50best
Анатолій Казаков, ресторан Selfie (Москва) №70 в The world 100 best restaurant
Володимир Ярославський, ресторан Lucky (Київ, Україна)
Таку Секіне, ресторан Dersou (Париж, Франція)
Хуан Карлос Арболейя, баскського кулінарний центр (Іспанія)
Чейз Ловески, ресторан TWO LIGHTS (Лондон, Англія)
Алессандро Міокки, ресторан RETROBOTTEGA (Рим, Італія)

Купити квиток на FONTEGRO UKRAINE 2019

У вартість квитка учасника входить:

- Місце в залі основного конгресу
- Апаратура для синхронного перекладу
- Блокнот для записів ідей
- Вхід до зали Експохол і участь у всіх дегустації 
- Кава-брейки, мінеральна вода
- Гарячий обід
- Диплом учасника

Наші Партнери